Thursday, August 5, 2021

Ann Aguirre Helyőrség filetype pdf

Helyőrség

Fantasy, Ann Aguirre


Ann Aguirre Helyőrség filetype pdf - Cherchez-vous des Helyőrség. Savez-vous, ce livre est écrit par Ann Aguirre. Le livre a pages 273. Helyőrség est publié par Ann Aguirre. Le livre est sorti sur 2014-10-22. Vous pouvez lire le Helyőrség en ligne avec des étapes faciles. Mais si vous voulez le sauvegarder sur votre ordinateur, vous pouvez télécharger maintenant Helyőrség.. Si vous avez décidé de trouver ou lire ce livre, ci-dessous sont des informations sur le détail de Helyőrség pour votre référence.

Livres Couvertures de Helyőrség

de Ann Aguirre

4.1 étoiles sur 5 (788 Commentaires client)

Nom de fichier : helyőrség.pdf

La taille du fichier : 26.82 MB

“Sötét színek, hátborzongató történet… Ann Aguirre könyvét nem lehet letenni!” – Gena Showalter, a New York Times sikerszerzője
Pikk egy új világban találja magát. Míg odalent a társai felnőttként, a közösség teljes jogú tagjaként kezelték, a városkában csak egy gyerek a sok közül, akinek az iskolapadban a helye. Pikk képtelen megtagadni magát, hiába igyekszik beilleszkedni a kisváros életébe, makacssága újabb és újabb konfliktusokba sodorja.
Ráadásul Fakó is hűvösen és távolságtartóan viselkedik vele, míg Kósza többet akar a puszta barátságnál. Az új környezetben a barátok egyre jobban eltávolodnak egymástól. Pikk nem tehet mást: a maga útját kell járnia, bármilyen fájdalmas és magányos legyen is az.
A tanév végén Pikk őrszolgálatra jelentkezik, hogy a kiválasztottakkal együtt megvédhesse a földműveseket a korcsok egyre hevesebb és kegyetlenebb támadásaitól. Az eseménytelenül induló küldetés azonban váratlan fordulatot vesz. A városlakók által alábecsült korcsok figyelik az embereket. Terveket szőnek és várnak. El akarják pusztítani Megváltás városát, és a végső katasztrófát csak Pikk látja előre…


No comments:

Post a Comment